Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@21:46:53 GMT

واکنش خاص مارتین فورد به تحقیر هالک ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۶۴۰۳

واکنش خاص مارتین فورد به تحقیر هالک ایرانی

مارتین فورد می‌گوید که پس از تحقیر شدن سجاد غریبی ملقب به هالک ایرانی در اولین مبارزه اش در داخل رینگ در مبارزه با گوریل قزاق، حس می‌کند توجیهش برای کنار کشیدن از مبارزه با ورزشکار فیک ایرانی درست بوده است.

چهار ماه پیش قرار بود مارتین فورد با سجاد غریبی مبارزه کند، اما پس از رویارویی این دو برای اولین بار در دبی، در ابتدا این مبارزه به تعویق افتاده و سپس به خاطر بیم از شرایط روانی هالک ایرانی، مارتین فورد از این مبارزه کنار کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فورد هنوز نتوانسته اولین مبارزه اش در رینگ را تجربه کند، اما هالک ایرانی چند شب پیش در دبی با تایتان قزاق روبرو شد و در حالی که حتی نتوانست یک مشت واقعی و موثر به سمت حریفش پرتاب کند، بارها مورد ضربات مشت سهمگین حریف قرار گرفته و در تمام مدت دو دقیقه مبارزه در راند اول در حال فرار از او و پشت کردن به حریف خود بود.

در انتهای راند اول بود که این مبارزه توسط داور متوقف شد، پس از اینکه ضربه هوک راست حریف بالاخره سجاد غریبی را به زانو درآورده و دست‌های او را از طناب آویزان کرد. بعد از این مسابقه بود که سجاد غریبی از طرفداران خود و مردم ایران به خاطر نمایش مضحکش در داخل رینگ عذرخواهی کرده و مدعی شد علاوه بر مشکلات اقتصادی، تنها دو هفته تمرین داشته است اگر چه به وضوح مشخص بود که وی حتی توانایی مشت زدن ساده مانند یک فرد معمولی را نیز ندارد. پس از اینکه مشخص شد نگرانی مارتین فورد در مورد فیک بودن و ناآمادگی هالک ایرانی برای مبارزه در رینگ درست بوده است، ورزشکار و بازیگر بریتانیایی در پیامی نوشت که امیدوار است حریف سابقش کمکی که نیاز دارد را دریافت کند.

مارتین فورد در این باره نوشت: «می توانم سرم را بالا نگه دارم و با افتخار. تنها لازم است مبارزه را ببینید تا درک کنید که دقیقاً چرا من از مبارزه با او کنار کشیدم. امیدوارم کسانی که سعی داشتند این مبارزه انجام شود بعد از مسابقه نیز کنار او باشند و از او حمایت کنند. برای من، ترجیح می‌دهم کنار بکشم و خطر ترسو خطاب شدن را به جان بخرم تا این احتمال وجود داشته باشد که در صورت مبارزه مان همان اتفاقی بیفتد که برای این بچه رخ داد».

فورد در ادامه واکنش خود به شکست سجاد غریبی نوشته است: «هیچ راهی وجود ندارد که او می‌توانست برای این مبارزه آماده باشد و همه کسانی که در این ماجرا دست داشته اند باید از خود سوال کنند و مسئولیت عواقب اتفاقات و واکنش‌های بعدی را بپذیرند. این سرگرمی نیست، این اذیت و آزار و سوء استفاده از انسانی است که به وضوح دچار توهم شده». طرفداران ورزش‌های رزمی و بوکس در شبکه‌های اجتماعی بعد از دیدن نمایش شوکه کننده سجاد غریبی در مبارزه با گوریل قزاق، به این نکته اشاره کرده اند که در صورت مبارزه سجاد غریبی با مارتین فورد، اوضاع می‌توانست بسیار وخیم‌تر و تحقیرآمیزتر باشد، با توجه به اینکه فیزیک مارتین فورد بسیار حجیم‌تر از سجاد غریبی و گوریل قزاق بوده و قدرت بدنی و مهارت بالاتری در ورزش‌های رزمی داشته و سال هاست در این زمینه تمرین داشته است.

این در حالی است که گوریل قزاق دستکم ۳۰ کیلوگرم سبک‌تر و دستکم ۱۰ سانتیمتر نیز کوتاه‌تر از سجاد غریبی بود و در تمام طول راند اول مبارزه به حریف خود حمله می‌کرد و برای لحظه‌ای به او فرصت عرض اندام نداد. یکی از کاربران خطاب به مارتین فورد نوشته است: «احترام فراوان برای مارتین فورد به خاطر اینکه از مبارزه با هالک کنار کشید. تازه مبارزه هالک و گوریل را دیدم… اوه… شوکه کننده بود. درک نمی‌کنم چرا خودش را در چنین شرایطی قرار داد. برایش متاسفم که حس می‌کند باید چیزی را ثابت کند». دیگری نوشته است: «مارتین فورد به شکلی واقعی این پسر را نابود می‌کرد» و یکی دیگر نوشته است: «بسیار خوشحالم که با مارتین فورد مبارزه نکرد. مارتین فورد با یک ضربه او را می‌کشت».

بیشتر بخوانید:

اختلاف سردار آزمون و طارمی بیشتر شد شما به‌جای بهروز عطایی؛می‌توانستید کسی را خط بزنید؟ پیروزی پرگل استقلال با سیستم مورد علاقه ساپینتو

257 251

کد خبر 1658814

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بوکس هالک ایرانی مارتین فورد سجاد غریبی گوریل قزاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)

هرچند در آمریکا قبل از سال ۱۹۶۴ هم خودروهای اسپرت V8 وجود داشتند اما زمانی که پونتیاک پکیج محبوب GTO را برای مدل لمانز خود ارائه کرد، عصر جدیدی از پرفورمنس هیجان‌انگیز آغاز شد.

هرچند دوران طلایی ماسل کارها خیلی طول نکشید اما در همین مدت کوتاه حدود یک دهه‌ای، سه خودروساز بزرگ دیترویت و حتی AMC ماسل کارهای قدرتمند زیادی را معرفی کردند.

به گزارش پدال، فرمول ترکیب یک پیشرانهٔ قدرتمند با شاسی یک خودروی سواری معمولی آن‌قدر موفق عمل کرد که به خارج از آمریکا هم صادر شد. این باعث شد شعب خارجی خودروسازان آمریکایی ماسل کارهای اختصاصی خود را بر اساس مدل‌های محبوب همان کشور تولید کنند.

بومونت SD 396 سال ۱۹۶۸

به‌منظور رونق بخشیدن به خودروسازی در کانادا، در اوایل دههٔ ۶۰ فروش بسیاری از خودروهای ساخت آمریکا در این کشور ممنوع شد. به همین دلیل، جنرال موتورز برندی بنام آکادیان را معرفی کرد که به تولید خودروهایی بر اساس شورلت نوا در کانادا می‌پرداخت.

سپس در سال ۱۹۶۶، بومونت که یکی از محصولات آکادیان بود، به یک برند مستقل تبدیل شد و شروع به عرضهٔ خودروهایی بر اساس شورلت شول کرد. دو سال بعد، این برند کوپهٔ جدیدی را معرفی کرد که در ظاهر بسیار شبیه نسل دوم شورلت شول بود اما از چند ویژگی ظاهری اختصاصی و داشبوردی که از پونتیاک GTO گرفته شده بود بهره می‌برد.

قوی‌ترین نسخهٔ این خودرو SD 396 نام داشت که از همان قوای محرکهٔ شول SS 396 آمریکایی استفاده می‌کرد و در نسخه‌های کوپه و کانورتیبل تولید می‌شد. زیر کاپوت این خودرو پیشرانهٔ ۶.۵ لیتری بلوک بزرگ V8 قرار داشت که در نسخهٔ استاندارد ۳۲۵ اسب بخار و در نسخهٔ سفارشی ۳۵۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. بومونت SD 396 فقط در سال ۱۹۶۸ و تنها در ۴۱ دستگاه ساخته شد.

فورد فالکون GT-HO Phase III سال ۱۹۷۱

در طول دهه‌های ۶۰ و ۷۰، تب ماسل کارها به استرالیا هم رسید و شعب محلی فورد، جنرال موتورز و کرایسلر را به ساخت نسخه‌های پرفورمنس بالا بر پایهٔ مدل‌های داخلی خود ترغیب کرد. یکی از بهترین ماسل کارهای استرالیایی تاریخ، GT-HO Phase III بود که یک نسخهٔ هومولوگیشن بر اساس فورد فالکون GT محسوب می‌شد.

هرچند آمریکایی‌ها این خودرو را به خاطر داشتن چهار در یک ماسل کار واقعی نمی‌دانستند اما برای استرالیایی‌ها، فالکون GT-HO Phase III یک عضلانی افسانه‌ای بود. این نسخه نسبت به فالکون GT استاندارد ارتقاءهای پرفورمنسی مثل ترمزهای بزرگ‌تر، سیستم تعلیق تقویت‌شده و باک سوخت بزرگ‌تر را تجربه کرد.

بااین‌حال، مهم‌ترین ارتقاء این ماشین تجهیز به نسخهٔ اختصاصی موتور ۵.۷ لیتری V8 کلیولند بود که ۳۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. GT-HO Phase III که در آن زمان سریع‌ترین سدان جهان لقب گرفت، می‌توانست ظرف ۶.۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۴.۴ ثانیه کند. این سدان افسانه‌ای فقط در سال ۱۹۷۱ و در ۳۰۰ دستگاه ساخته شد.

فورد موستانگ شلبی اروپا سال ۱۹۷۱

برای دهه‌ها، فورد موستانگ فقط در آمریکای شمالی عرضه می‌شد و از نسل ششم بود که این خودرو سرانجام به مدلی جهانی تبدیل شد. بااین‌حال، در سال ۱۹۷۱ به درخواست یک فروشندهٔ خودروی بلژیکی، ۹ دستگاه از نسل اول موستانگ به‌طور خاص برای بازار اروپا ساخته شد.

این خودروها که موستانگ شلبی اروپا نام داشتند، بر اساس موستانگ مک‌وان ۱۹۷۱ در دو مدل GT350 و GT500 با پیشرانه‌های ۵.۸ لیتری و ۷ لیتری ساخته شدند و به ترتیب ۳۶۰ و ۴۰۰ اسب بخار قدرت داشتند. از این ۹ دستگاه، فقط دو نمونه کانورتیبل بودند. موستانگ شلبی اروپا به نوارهای رنگی خاص روی بدنه، اسپویلرهای جلو و عقب و سیستم تعلیق قابل تنظیم در جلو مجهز بود.

کرایسلر والیانت چارجر R/T سال ۱۹۷۲

کرایسلر والیانت نسخهٔ ری‌بج شدهٔ پلیموث والیانت بود که در استرالیا تولید می‌شد. درحالی‌که پلیموث در آمریکا نسخهٔ پرفورمنس این خودرو را با نام والیانت داستر ارائه می‌کرد، همتای استرالیایی آن نسخهٔ چارجر R/T را داشت که در سال ۱۹۷۲ با اضافه شدن پکیج E49 به‌طور دیوانه‌واری قدرتمند شد.

بااین‌حال، زیر کاپوت والیانت چارجر R/T خبری از پیشرانه‌های V8 همی نبود و از یک پیشرانهٔ شش سیلندر خطی استفاده می‌کرد. البته این نسخه‌ای پرفورمنس بالا با ۴.۳ لیتر حجم بود که ۳۰۲ اسب بخار قدرت داشت. به لطف این نیرو، چارجر کوچک استرالیایی می‌توانست ظرف ۶.۱ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۴.۱ ثانیه طی کند. پکیج E49 غیر از پیشرانهٔ قدرتمند، باک سوخت بزرگ‌تر، رینگ‌های آلیاژی و ترمزهای دیسکی جلوی قوی‌تر را هم به چارجر R/T اضافه کرده بود.

شورلت فیرنزا Can AM سال ۱۹۷۳

واکسهال فیرنزا یک کوپهٔ کوچک دودر بود که در نیمهٔ اول دههٔ ۷۰ در بریتانیا عرضه می‌شد و در آفریقای جنوبی هم با نام شورلت فیرنزا به فروش می‌رسید. این خودرو که از پیشرانه‌های چهار سیلندر جنرال موتورز اروپا استفاده می‌کرد، هیچ شباهتی به ماسل کارهای آمریکایی نداشت. بااین‌حال، نسخهٔ تولید محدودی بنام Can AM که در سال ۱۹۷۳ در آفریقای جنوبی عرضه شد همه‌چیز را تغییر داد.

این نسخه که با رنگ سفید، کاپوت مشکی و اسپویلر آلومینیومی اختصاصی ساخته شد، از پیشرانهٔ ۴.۹ لیتری V8 بلوک کوچک کامارو Z28 استفاده می‌کرد. این موتور با ۲۹۰ اسب بخار قدرت، فیرنزا Can AM کوچک و سبک‌وزن را ظرف ۵.۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند.

فورد فالکون کبرا سال ۱۹۷۸

در سال ۱۹۷۸، دوران طلایی ماسل کارها در ایالات‌متحده پایان یافته بود و هرچند تعدادی از خودروسازان هنوز ماسل کارهایی را با قدرت‌هایی بسیار کمتر از گذشته تولید می‌کردند اما فورد در بین آن‌ها نبود زیرا موستانگ که چند سال قبل جزء قوی‌ترین عضلانی‌های بازار بود، حالا به یک کوپهٔ کوچک بر اساس فورد پینتو تبدیل شده و با پیشرانه‌های بسیار ضعیفی عرضه می‌شد.

نسخهٔ موستانگ کبرا نیز در آن سال‌ها هرچند در ظاهر قدرتمند به نظر می‌رسید اما از لحاظ قدرت تفاوتی با نسخه‌های معمولی نداشت و با تنها ۱۴۰ اسب بخار قدرت عرضه می‌شد. بااین‌حال، شعبهٔ استرالیایی فورد کار به‌مراتب بهتری انجام داد و برای ادای احترام به موستانگ‌های شلبی، در سال ۱۹۷۸ فالکون کبرا را معرفی کرد.

این نسخه از چند ارتقاء بیرونی مثل کاپوت برآمده بهره می‌برد و با رنگ سفید و نوارهای آبی عرضه می‌شد. از فالکون کبرا تنها ۲۰۰ دستگاه ساخته شد که ۲۰۰ نمونهٔ اول به پیشرانهٔ ۵.۸ لیتری V8 با ۲۱۷ اسب بخار قدرت و ۲۰۰ نمونهٔ دوم به پیشرانهٔ ۴.۹ لیتری با ۲۰۲ اسب بخار قدرت مجهز بودند. بنابراین، فالکون کبرا نه‌تنها ظاهری تهاجمی داشت بلکه بسیار قوی‌تر و سریع‌تر از موستانگ کبرای ۱۴۰ اسب بخاری بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازماندن پورحسینی از صعود به فینال تپانچه ۱۰ متر جام جهانی
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • رئال مادرید 2-6 بارسلونا؛ 15 سال از تحقیر خانگی لوس‌ بلانکوس گذشت / عکس
  • عکس| جدیدترین عکس سجاد افشاریان در پشت صحنه تئاتر
  • خودرو فورد ترانزیت 2025 چه مشخصاتی دارد؟
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • نورافکن: هرچه بگذارم، حاشیه می‌شود/ اتفاقات عجیب و غریبی برایمان درست کردند
  • سرلشکر سلامی: در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان